Best Instagram Analytics. Useful Instagram website!
raden.johari

raden.johari

Joe Mahrez

<a href='/tag/TB' target='_blank'>#TB</a>

217d 13h 37m 24s

    0 Comments


    Recently


  • raden.johari

    Kita lahir sendiri, hidup sendiri, dan mati pun sendiri. Hanya dengan cinta dan persahabatan kita bisa menciptakan ilusi untuk mengenang hal-hal yang indah dan membuktikan bahwa kita tidak sendirian

  • raden.johari

    Mega kill!! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  • raden.johari

    18yrs

  • raden.johari

    Silaulah hahahah๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  • raden.johari

    Bila ku senang datang bila ku susah kau menghilang#JatuhBangun

  • raden.johari

    Kau nak cari kawan yang matang dekat dunia ke atau dekat akhirat nanti??? Renungkan lah bro... Dunia hanya sementara "Life Is Short"lebih baik buat baik ngan semua orang...

  • raden.johari

    #Boikot barangan Israel #PrayforPalestine

  • raden.johari

    Brrrr hahhahahaha#belum sedia dah snap ๐Ÿ˜ค

  • raden.johari

    Perli aku ni.... Tapi kita tengok lah one day๐Ÿ˜Œ

  • raden.johari

    Rutin harian

  • raden.johari

    Don't try to understand everything,because sometimes it is not meant to be understood,but to be accephted.

  • raden.johari

    Kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah

  • raden.johari

    Setiap gambar ada maksud tersurat dan tersirat dia#Tb2016

  • raden.johari

    Selamat Malam#Terseries sedikit hahahah

  • raden.johari

    Anda rasa saya ada masa untuk sakit kepala๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  • raden.johari

    One day?? #NAVY

  • raden.johari

    Jarang ambik gambar ngan abang

  • raden.johari

    Kalau awak nak tahu saya orang Kota Tinggi huhuhu๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  • raden.johari

    Kau terluka akulah peneman kau bahagia aku ditinggalkan๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚sedih sesangat๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  • raden.johari

    Bila lah nak kumpul lagi macam ni rindu pulak๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚