Best Instagram Analytics. Useful Instagram website!
sarihalilintar

sarihalilintar

Content Creator

Giving our power away, by basing our worth on someone else’s opinion of us will always create emotional suffering. When you shift into what you want, instead of whether or not someone want’s you - freedom and liberation will take a hold of you and move you forward gracefully. <a href='/tag/SisterhoodWithSplashOfFeminism' target='_blank'>#SisterhoodWithSplashOfFeminism</a> 
<a href='/tag/SariFotografi' target='_blank'>#SariFotografi</a> <a href='/tag/nikkor' target='_blank'>#nikkor</a> <a href='/tag/nikon' target='_blank'>#nikon</a> <a href='/tag/iamindonesia' target='_blank'>#iamindonesia</a>

Giving our power away, by basing our worth on someone else’s opinion of us will always create emotional suffering. When you shift into what you want, instead of whether or not someone want’s you - freedom and liberation will take a hold of you and move you forward gracefully. #SisterhoodWithSplashOfFeminism #SariFotografi #nikkor #nikon #iamindonesia
70d 9h 42m 9s

    0 Comments


    Recently


  • sarihalilintar

    Have a sugar craving? Creme Brulee has sweet creamy taste that will melt on your mouth. Sweet tooth gonna like it! #vscocam #igers #instagood #picoftheday #photooftheday #iphoneonly #onthetable #food #foodporn #foodie #foodpic #foodpics #foodgasm #fruit #fruits #vegetarian #delish #delicious #healthy #recipe #yummy #instafood #gastronomia #chef #homecooking #homemade #delish #delicious #meals #cake

  • sarihalilintar

    Gusimu sering berdarah? Jangan-jangan sudah waktunya bersihin karang gigi tuh! Yuk baca reviewku bersihin karang gigi dengan oxygen scaling di @happydentalclinic di tautan ini >> bit.ly/happydentalclinic << atau klik link pada bio. Terima kasih juga buat @clozetteid yang sudah ngasih kesempatan ini! #happydentalxclozetteidreview #happydentalclinic #clozetteid #clozetteidreview #dental #teeth #tooth #health #clinic

  • sarihalilintar

    The perks of being journalist is you can try many kind of foods in cool places around the city. These cute finger foods are pasta and smashed potato which serve by Cafe Gran Via in Gran Melia Hotel. Delicious AF! #sarimeals #clozetteid

  • sarihalilintar

    Nice weather this morning and flower is blooming. There's nothing to be sad because tommorow is weekend. #ColorPopNature #SariFotografi

  • sarihalilintar

    Tidak ada yang lebih menenangkan hati selain "Laa haula walaa quwwata illaa billaahil'aliyyil'adziim" #sarihalilintar #clozetteid

  • sarihalilintar

    2007-2017

  • sarihalilintar

    Untuk sementara belum bisa kabur ke pegunungan dulu. Jadi weekend dinikmati di rumah atau main di dalam kota saja. Banyak hal seru kok yang bisa dilakuin seperti nyobain tempat nongkrong baru bareng temen-temen, atau asah skill dengan ikut pelatihan seru yang bermanfaat. Nah, kalo kamu sendiri pas weekend sukanya ngapain? #Sarihalilintar #clozetteid

  • sarihalilintar

    Boy is not a trophy and marriage is not a life goal. It's an individual choice. It's OK if you decide not to married. That doesn't make you unworthy. Dear girls you are precious with or without a man beside you. Happiness is on your own. Go for it! #SisterhoodWithSplashOfFeminism #clozetteid

  • sarihalilintar

    How often do you really listen without judgement? With the hustle bustle of everyday life, social media and technologies creeping in more and more. It can be tricky to tune in and be fully present . Well, why don't you try to take a 'pause' (stop checking your email, social media or whatever it is) for a while and pay attention and absorb everything around you. Listen carefully to someone who talks to you. In the end of the day, take a rest and filter it all. Take the good, say goodbye to the bad. Easy right. Let's give it a try. #wonderfulindonesia #clozetteid #situgunung

  • sarihalilintar

    sebaik baik manusia adalah yang bermanfaat untuk makhluk lain, secerdas cerdas manusia adalah yang selalu mengingat mati. jadi kalo mo bikin dosa, inget-inget kita bisa mati kapan aja. #selfnote #clozetteid #ColorPopNature #sarifotografi

  • sarihalilintar

    Hai, udah ikutan lomba #OOTD @saliha.id #SUMPAHAKUCINTALOKAL belum? Hari ini terakhir loh. Yuk buruan posting! Anyway, ini ootd favoritku. Kaos : Racun Cinta @racuncinta Celana : Nevada Matahari #wonderfulindonesia #clozetteid #SariHalilintar

  • sarihalilintar

    I've already met some successful people who has international achievement and famous. most of them are humble person and great partner for discussion. yang paling bikin saya semakin respek sama mereka, that they gave me their number (and mostly i didn't ask first) reply my texts and remember me even we just met once. those such simple things that make others feel so much appreciated. but, unfortunately there are also the opposites of these nice people, yang bahkan belum jadi apa-apa tapi gayanya selangit bahkan masih harus belajar bagaimana cara menghargai orang lain. jadi jangan sampai kalian yang baca (terlebih lagi saya) punya kelakuan sampah kayak mereka. Attitude matters peeps! #selfnote #wonderfulindonesia #clozetteid #situgunung

  • sarihalilintar

    Don't waste your time thinking about stupid people (who actually need your help) This is weekend and you deserve enjoy this precious time with heaven like this 📷 by @donoem #wonderfulindonesia #clozetteid #jatenggayeng #exploresalatiga #salatiga #kayuarum

  • sarihalilintar

    Swipe ➡ Hai, udah ikutan lomba #OOTD @saliha.id #SUMPAHAKUCINTALOKAL belum? Periodenya diperpanjang loh sampai 31 Oktober 2017. Yuk ikutan! Anyway, ini ootd favoritku. Jilbab : unbrand Jaket : Eiger @eigeradventure Celana : unbrand Sepatu : Consina @consinaofficial Nah, sekarang giliran kamu nih! #clozetteid #sarihalilintar #gunungsalak

  • sarihalilintar

    My photowork for @nabatee herbal drink. Need photographer for your business needs? Kindly click our website >> bit.ly/kriaziya << #fotografer #fotografermakanan #fotografermakananjakarta #foodphotography #sarifotografi

  • sarihalilintar

    Swipe! Swipe! ➡ Buat kamu yang ngaku fashionista, ikutan yuk #OOTD Challenge #SUMPAHAKUCINTALOKAL yang diselenggarakan @saliha.id Hadiahnya jutaan rupiah loh! Juga ada hadiah spesial dari @jenaharaofficial Wow! Cool banget kan! Buat tau caranya geser ke kiri ya! Untuk info lengkapnya kunjungi www.saliha.id Jangan sampai kelewatan! #jenahara #clozetteid #sarihalilintar

  • sarihalilintar

    last night, i was so excited to find a coffee shop which is also a supplier for other coffee shop around Jakarta and Depok. The best part was, the owner is a hijabi who an expert in coffee things. She gives courses to most of barista in Jakarta and Depok from basic to advance : barista class, roasting class, manual brew class and basic coffee cupping. She's also judge for some coffee championships. Wow! We had a great conversation which turn into an interview 😄 (well, that what journalist do, rite?) Last but not least, we discuss about a project which i hope, could be realized. Hmmm... doakan ya! #sarimeals #clozetteid

  • sarihalilintar

    Bogor masih menjadi destinasi favorit bagi kaum urban Jakarta untuk berlibur. Salah satunya adalah kawasan taman nasional gunung halimun salak. Disini kamu bisa kemping ceria, bermain di air terjun atau sekedar menikmati suasana alami yang menyegarkan. Asik kan! Tunggu cerita selengkapnya di blog ku ya. Happy sunday! #clozetteid #gunungsalak

  • sarihalilintar

    ray of light in the middle of forest. in frame : @nurani_rsl #sarifotografi #clozetteid #situgunung

  • sarihalilintar

    Eating fruit again after two weeks cheating by eating whatever i want. Oh why junk food always taste better than fruits on my fridge #paguyubanpecintamicin #clozetteid #sarimeals